Granadan 39-vuotias kärkimies Jorge Molina teki sunnuntaina La Liga -historiaa. Molina viimeisteli kolme maalia Granadan 4-1-voitossa Mallorcasta, ja hänestä tuli sarjan historian vanhin hattutempun tehnyt pelaaja.

Molinaa viisi vuotta vanhempi Granadan päävalmentaja Robert Moreno ylisti pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa suojattinsa ammattimaisuutta, joka tuo puhtia koko joukkueelle.

– Jorge Molina on esimerkillinen henkilökohtaisella ja ammattimaisella tasolla. Hän välittää arvojaan nuorille. Olen todella iloinen kaikesta hyvästä, mitä hänelle tapahtuu. Sanani eivät riitä kuvailemaan tuolla tasolla olevaa ammattilaista, Moreno sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Melkein 40-vuotias Jorge Molina on poikkeuksellinen pelaaja. On suurenmoista, kun joukkueessa on Jorge Molinan kaltainen poikkeus.

Morenon mukaan Granada pelasi kokonaisvaltaisesti erittäin hyvän ottelun ja ”puhui kentällä, kuten kuuluukin”. Selkeä voitto auttoi pyyhkimään pois torstaisen cup-pettymyksen, kun neljännellä sarjatasolla pelaava Mancha Real pudotti Granadan jatkosta.

– Jos se, mitä meille tapahtui torstaina, olisi tapahtunut toisinpäin, olisi se suurenmoista. Mutta kun se tapahtui meille, sitä ei voi sietää eikä sulattaa.

– Sen jälkeen täytyi antaa iso panos, jotta pystyimme tekemään sen, mitä tänään teimme. Torstainen cupista putoaminen vei meiltä yöunet, Moreno totesi.

Lähde: Estadio Deportivo