Barcelona ja Boca Juniors kohtaavat toisensa tiistai-iltana Diego Maradonan kunniaksi pelattavassa ystävyysottelussa. Ottelu pelataan Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa.

Seurat matkustivat Riadiin maanantaina.

Marca haastatteli nykyään Bocan varapuheenjohtajana toimivaa Juan Román Riquelmea. Argentiinalaislegenda edusti Barcelonaa kaudella 2002-03 ja pelasi seurassa samaan aikaan Xavin kanssa. Riquelme uskoo vahvasti siihen, että Xavi onnistuu nykyisessä pestissään Barcelonan päävalmentajana, vaikka alku onkin ollut haastava.

– Xavi on yksi espanjalaisen jalkapallohistorian tärkeimmistä pelaajista. Hänen kanssaan Barcelona teki historiaa ja toivottavasti asiat menevät nyt hyvin valmentajanakin. Xavi palasi kotiinsa ja omaan seuraansa. Kannattajat ja pelaavat nauttivat varmasti päivittäin hänen läsnäolostaan. Nyt Xaville on annettava aikaa, koska hän vasta palasi seuraan. Minulle on päivänselvää, että hän onnistuu pestissään, Riquelme vakuutti.

Riquelme seuraa edelleen Barcelonan edesottamuksia ja kertoi matkustavansa vuosittain Kataloniaan.

– Barcelona antoi minulle mahdollisuuden pelata Euroopassa ja jo pelkästään sen vuoksi olen ikuisesti kiitollinen heille. Pelasin siellä vain vuoden, mutta nautin siitä todella paljon. Matkustan vuosittain Barcelonaan, koska pidän paljon kaupungista. Ihmiset kohtelevat minua siellä upeasti ja minulla on edelleen asunto Barcelonassa. Se osoittaa, miten paljon pidän kaupungista.

Barcelonan ja Bocan välinen ystävyysottelu käynnistyy klo 19.00.