Real Madrid ja PSG iskevät yhteen Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Aluksi Real Madridin ja Benfican oli määrä kohdata neljännesvälierissä, mutta arvonta suoritettiin uudestaan UEFA:n tekemien virheiden vuoksi. Lue lisää täältä.

Real Madrid vaati UEFA:a pitämään Benfica-otteluparin voimassa uudesta arvonnasta huolimatta, sillä UEFA:n arvontavirheet tapahtuivat sen jälkeen, kun Real Madridin ja Benfican välinen ottelupari oli jo selvillä. UEFA ei suostunut Real Madridin vaatimukseen.

Real Madridin pelaajalegenda ja nykyisin seuraa julkisissa tilaisuuksissa edustava ja Real Madridin kansainvälisistä suhteista huolta pitävä Emilio Butragueño ei liiemmin pitänyt UEFA:n päätöksestä.

– Uudet arvonnat olivat yllättävät ja säälittävät, joita oli hyvin vaikea ymmärtää etenkin huomioiden, että miljoonat kannattajat seurasivat tätä tapahtumaa, Butragueño puhisi Real Madridin julkaisemassa haastattelussa.

Butragueñon mukaan Real Madrid kohtaa silti innoissaan PSG:n, vaikka aiemmista kommenteista päätellen Benfica olisikin ollut mieluisampi vastustaja.

– Kohtaamme PSG:n innoissamme ja tiedostaen, mitä Mestarien liiga merkitsee seurallemme ja kannattajillemme. Tiedostamme myös, miten vaikea vastustaja meillä on ja kuinka hyviä pelaajia heillä on, mutta olemme luottavaisia sen suhteen, että pelaamme hyvän otteluparin. Haluamme päästä puolivälieriin.

Lähde: MARCA