La Ligan sarjajumbo Levante ylsi lauantaina ennätykseen, jota se ei varmasti olisi nimiinsä halunnut. Kun Levante hävisi vieraissa todellisessa hulinapelissä Espanyolille maalein 3-4, pelasi se jo 25. La Liga -ottelunsa ilman ainuttakaan voittoa (11 tasapeliä, 14 tappiota). Levante hävisi, vaikka johti peliä 2-1 ja 3-2.

Aivan kuin voitottoman putken venymisessä ei olisi Levantelle vielä tarpeeksi sulateltavaa, sai valencialaisseura lisää jobinpostia vielä seuran lääkäreiltäkin. Kokenut saksalaistoppari Shkodran Mustafi loukkasi ottelussa oikean polvensa ulkosivusiteitä sen verran pahasti, että polvi joudutaan operoimaan. 29-vuotiaan Mustafin arvellaan olevan sivussa noin kolmen kuukauden ajan.

Vuoden 2014 maailmanmestari Mustafi siirtyi Levanteen syyskuun alussa vietettyään viime kevään Schalkessa 4,5 Arsenalin vuoden jälkeen. Shkodran Mustafi on pelannut tällä kaudella kymmenen La Liga -ottelua, joista viidessä hän on pelannut täydet 90 minuuttia. Tilastoihin on merkitty yksi tehty maali ja yksi varoitus.

Lähde: Sport