Toni Kroos on edustanut Real Madridia seitsemän ja puolen vuoden ajan.

Kroos siirtyi Bayern Münchenistä Real Madridiin noin 25 miljoonalla eurolla voitettuaan maailmanmestaruuden Saksan A-maajoukkueen kanssa kesällä 2014.

Hintaansa nähden Kroos on ollut suorastaan loistava hankinta. Kroos on kuulunut Real Madridin avainpelaajiin jokaisella kaudellaan.

Kroosin pelaaja-agentti Volker Struth käväisi OMR-podcastin haastattelussa. Struthin mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez kertoi Struthille pitävänsä Kroosin hankintaa yhtenä Real Madridin seurahistorian parhaista.

– Hieman ennen koronaviruspandemian alkamista Florentino kutsui minut syömään. Florentino on uskomattoman kohtelias ja kiitollinen ihminen. Hän kertoi Kroosin olevan Real Madridin 2000-luvun paras hankinta. Kroosin hankinta on lyömätön laatu- ja hintasuhteessa.

Struthin mukaan agentit tienaavat noin kymmenen prosenttia asiakkaidensa palkoista. Kroos tienaa tiettävästi noin 11 miljoonaa euroa nettona kaudessa ja kuuluu Real Madridin parhaiten palkattujen pelaajien joukkoon.

– Harvoin meillä on seurajohtajien kanssa kaverilliset välit, mutta mielestäni se on ihan ok, koska seurajohto ajattelee seuran parasta ja me pelaajien parasta. Saamme noin kymmenen prosenttia siitä palkasta, jonka seura maksaa pelaajalle. Agentit saavat rahaa, koska he ovat mukana neuvotteluissa.

Lähde: MARCA