Atléticon syyskausi on ollut ailahteleva.

Atlético on La Ligassa neljäntenä kymmenen pistettä perässä yhden ottelun enemmän pelannutta Real Madridia, joka johtaa sarjaa. Real Madrid isännöi Atléticoa sunnuntaina Madridin derbyssä.

Club del Deportista haastatteli Atléticon Mario Hermosoa ennen viikonlopun derbyä. Hermoson mukaan Atléticon tavoite on voittaa toinen peräkkäinen La Ligan mestaruus.

– Se on tavoite, jonka haluamme saavuttaa. Viimeisten vuosikymmenien aikana Atlético ei ole voittanut kahta peräkkäistä sarjamestaruutta. Tällä joukkueella voimme taistella siitä. Haluamme jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäimme. Joukkueemme vaatii sitä. Olemme niin laadukas joukkue, että meidän on taisteltava mestaruudesta, Hermoso vakuutti.

Hermoson mukaan Atléticolla on hyvin vahva joukkue kasassa – monella tapaa.

– Joukkueilla on jatkuvasti parempia pelaajamateriaaleja. Mestaruuden voittaminen ei ole helppoa, sillä jalkapallo on kollektiivinen urheilulaji, johon liittyy niin monia yksityiskohtia. Jos ottaa huomioon urheilullisen taitotason ja etenkin henkisen puolen, on meillä yksi sarjan parhaista joukkueista.

Lähde: MARCA