Luka Jovic onnistui ensimmäistä kertaa maalinteossa tällä kaudella viime viikonloppuna iskettyään täysosuman Real Sociedadin verkkoon Anoetalla.

Jovic pääsi ottelussa kentälle jo alussa, kun Karim Benzema joutui jättämään pelin kesken lihasvamman vuoksi.

Jovic oli Real Madridin avauskokoonpanossa tiistain Internazionale-ottelussa Benzeman loukkaantumisen vuoksi. Benzeman osallistuminen sunnuntain Madridin derbyyn Atléticoa vastaan on vielä kysymysmerkki, joten Jovic saattaa saada peliaikaa myös derbi madrileñossa.

AS:n mukaan Jovic oli aiemmin todennut edustajilleen kuuntelevansa mielellään tarjouksia tammikuun siirtoikkunassa olemattoman peliaikansa vuoksi, mutta lehden mukaan kärjen mielipide on muuttunut edellisten päivien aikana.

Jovic on iloinen saatuaan pitkästä aikaa hieman enemmän peliaikaa ja on sulkenut mahdollisuuden vaihtaa maisemaa kesken kauden. Jovic jää Real Madridiin taistelemaan unelmastaan, eli suuremman roolin saamisesta. Se on kuitenkin vaikeaa, kuten Jovic on huomannut, sillä Benzema on Real Madridin ehdoton johtotähti, eikä Carlo Ancelotti peluuta samaan aikaan kahta puhdasta kärkeä.

Lähde: AS