Real Madrid ja Internazionale iskevät yhteen tiistai-iltana Bernabéulla Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella.

Kummatkin ovat varmistaneet jatkopaikkansa, mutta lohkovoittajan kohtalo on vielä ratkaisematta.

Real Madrid voittaa lohkon välttämällä tappion. Interin on sen sijaan haettava täysi pistepotti Bernabéulta voittaakseen lohkon.

Marca haastatteli ottelun alla todellista Inter-legendaa, eli Javier Zanettia. Zanetti edusti Interiä pelaajaurallaan peräti 19 vuoden ajan ja toimii nykyään seuran varapuheenjohtajana.

Zanetti paljasti olleensa aikoinaan lähellä siirtyä Real Madridiin, mutta päätti lopulta jäädä Interiin.

– Kyllä, olin hyvin lähellä siirtyä Real Madridiin ja olen aiemminkin sanonut olleeni hyvin kiitollinen Real Madridin kaltaisen seuran kiinnostuksesta. Jorge Valdano oli silloin Real Madridin urheilutoimenjohtaja. Silti kaikki tietävät historiani Interissä. Inter on kotini ja sen vuoksi päätin jäädä sinne, Zanetti totesi Marcalle.

Zanettilta tiedusteltiin, miksi hän kieltäytyi Real Madridin tarjouksesta.

– Identifioidun täydellisesti Interiin ja pelasin hyvin historiallisessa seurassa, vaikka meillä olikin silloin vaikeuksia. En halunnut jättää Interiä jättämättä jälkeäni seurahistoriaan. Olin joukkueen kapteeni ja tunsin itseni vastuulliseksi. Siksi jäin.

Illan ottelu käynnistyy klo 22.00.