Arthur siirtyi Barcelonasta Juventukseen vajaat puolitoista vuotta sitten. Miralem Pjanic matkasi vaihtokaupassa toiseen suuntaan.

Jälkeenpäin on helppo todeta, ettei vaihtokauppa ollut lopulta hyvä ratkaisu kummallekaan pelaajalle tai seuralle. Pjanic jäi Barcelonassa olemattomalle vastuulle Ronald Koemanin alaisuudessa ja lähti lainalle Besiktasiin. Arthur on niin ikään jäänyt varsin pienelle peliajalle Juventuksessa – etenkin tällä kaudella.

Calciomercaton mukaan on mahdollista, että Arthur palaa tammikuun siirtoikkunassa La Ligaan. Sevilla on nimittäin kiinnostunut Arthurista ja miettii parhaillaan lainatarjouksen lähettämistä Torinon suuntaan. Lainasopimuksessa olisi mukana osto-optio.

Lähde kertoo Juventuksen haluavan päästä tammikuussa eroon kallispalkkaisesta Arthurista, joka ei ole onnistunut vastaamaan hänelle asetettuihin odotuksiin.

Hienon syyskauden Sevillan paidassa pelanneen Fernandon sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä 34-vuotias brasilialaispelaaja ole vieläkään solminut jatkosopimusta, joten Sevilla etsii vahvistuksia keskikentälleen.

Sevilla on La Ligassa parhaillaan toisena, vaikka se on pelannut ottelun muita kärkiseuroja vähemmän.

Brasilian A-maajoukkueessa viimeksi yli vuosi sitten nähty Arthur edusti Barcelonaa vuodet 2018-20.