Bayern München isännöi Barcelonaa keskiviikkoiltana Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella.

Bayern München on voittanut jokaisen lohko-ottelunsa ja on siten varmistanut jatkopaikkansa viikkoja sitten. Barcelona on hyvin erilaisessa tilanteessa. Jos Benfica voittaa Lissabonissa panoksetta pelaavan Kiovan Dynamon, on Barcelonan voitettava Bayern vieraskentällä edetäkseen Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Benfican on voitettava Kiovan Dynamo. Muussa tapauksessa Barcelona varmistaa jatkopaikkansa, vaikka se ei voittaisi Bayernia.

Bayernilla on keskiviikkoisessa ottelussa useita poissaoloja. Bayern-luotsi Julian Nagelsmann vahvisti Serge Gnabryn, Joshua Kimmichin, Eric Maxim Choupo-Motingin ja Leon Goretzkan poissaolot. Nagelsmann aikoo kuitenkin peluuttaa parasta mahdollista joukkuettaan, vaikka ottelussa ei olekaan panosta.

– Haluan lähettää terveiset Lissaboniin ja vakuuttaa, että lähdemme otteluun parhaalla mahdollisella joukkueella, Nagelsmann totesi tiistaina.

Ottelu pelataan tyhjille katsomoille Saksan haastavan koronapandemiatilanteen vuoksi.

– On outoa palata pelaamaan tyhjille katsomoille, mutta toisaalta on hienoa pelata ottelussa, jota meidän ei ole pakko voittaa. Kyseessä on silti tärkeä ottelu etenkin pelaajille, jotka eivät ole pelanneet suuria minuutteja syyskaudella. Meidän on pidettävä tasomme korkealla, Nagelsmann vakuutti.