Pedri on pelannut reilun vuoden Barcelonan edustusjoukkueessa.

Hiljattain 19 vuotta täyttänyt keskikenttäpelaaja nousi viime kaudella jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen pelattuaan seurajoukkue- ja maaottelut mukaan lukien yli 70 ottelussa.

Pedri valittiin hiljattain vuoden parhaalle nuorelle pelaajalle jaettavan Kopa Trophyn voittajaksi.

France Football haastatteli Pedriä, joka kertoi ajastaan Las Palmasissa. Kanariansaarilla syntynyt ja nuoruutensa viettänyt Pedri käväisi aikoinaan Real Madridissa testillä, mutta madridilaisseuran mielestä hän ei ollut riittävän hyvä.

– Ilman Las Palmasia en edes olisi tässä haastattelussa. Vietin viikon Real Madridissa testissä. Harjoittelin kylmässä Madridissa ja heidän mielestään en ollut riittävän laadukas pelaaja, joten menin Las Palmasiin. Se oli luonnollinen valinta, sillä jokainen kanarialainen poika unelmoi siellä pelaamisesta. Las Palmas on Tenerifen kanssa Kanariansaarten tärkein seura. Tällä kaudella kummatkin ovat menestyneet Segundassa ja olisi hienoa, jos jompi kumpi niistä nousisi ensi kaudeksi La Ligaan, niin pääsisin vierailemaan kotimaisemissa.

Pedri muistutti, miten haastava sarja Espanjan toiseksi korkein sarjataso todellisuudessa on.

Opin siellä paljon ja noustessasi 16-vuotiaana ammattilaisjoukkueeseen, on sinulla oltava lähipiiri tukenasi. Valmentajani Pepe Mel oli minulle hyvin tärkeä henkilö. Espanjan toiseksi korkein sarjataso on hyvin raju ja vaativa sarja. Siellä pelataan täysin erilaista jalkapalloa, eli paljon fyysisempää. Siellä et hallitse samalla tavalla palloa kuin Barcelonassa. Opin puolustuspelin salat Las Palmasissa.

Lähde: AS