Tanskan maajoukkuetoppari Simon Kjær loukkasi vasemman polvensa pahasti. AC Milan joutuu hankkimaan luottopelaajalleen todennäköisesti korvaajan ja mieluusti mahdollisimman pian. I Rossoneri keikkuu Serie A:n kärkikahinoissa.

Sportin mukaan Barcelonan ranskalaistoppari Samuel Umtiti on kohoamassa yhdeksi vahvimmista ehdokkaista. Jo pitkään on ollut selvää, että Umtitin tulevaisuus ei ole Blaugranassa. Tällä kaudella ranskalainen ei ole pelannut otteluakaan.

Pitkään on ollut selvää myös, että Barcelona haluaa valmentajansa Xavin johdolla vahvistaa hyökkäystään jo tammikuussa. Taloustilanteensa vuoksi seura joutuu luonnollisesti karsimaan kuluja, jotta se olisi edes mahdollista.

Umtiti oli tyrkyllä Stefano Piolin miehistöön jo kesällä, mutta silloin seurat eivät löytäneet yhteisymmärrystä. Neuvotteluyhteys on Sportin mukaan avattu uudestaan.

Paolo Maldini piti kesällä Umtitin palkkaa liian suurena, mutta lähteen mukaan nyt asiaa harkitaan uudestaan, koska Kjærin kausi on ohi. AC Milan haluaa taistella mestaruudesta ja rahakkaasta Mestarien liigan paikasta tosissaan.