Leo Messi siirtyi elokuussa vapaana agenttina PSG:hen riveihin, kun Barcelonalla ei ollut talousvaikeuksiensa vuoksi mahdollisuutta rekisteröidä Messin uutta sopimusta.

Messi pääsi siten pelaamaan maajoukkueen lisäksi myös seurajoukkueessa Ángel Di Marían kanssa. Kaksikko on pelannut Argentiinan A-maajoukkueessa vuosikausien ajan ja taistelivat el Clásicoissa vuosina 2010-14, kun Di María edusti Real Madridia.

Di María paljasti olleensa muutama vuosi sitten lähellä siirtoa Barcelonaan. Barcelona oli Di Marían kintereillä, mutta ei päässyt PSG:n kanssa sopuun siirtosummasta. Di María olisi halunnut pelata Messin kanssa Barcelonassa, mutta sai maanmiehensä Pariisiin muutamaa vuotta myöhemmin.

– Jos vain näkisitte, mitä hän tekee harjoituksissa. Olin aikoinaan hyvin lähellä siirtyä Barcelonaan pelaamaan Messin kanssa. Olisin siirtynyt Barcelonaan ainoastaan sen vuoksi. Olin todella onnellinen, kun kuulin Messin PSG-siirrosta. Messin kanssa pelaaminen seurajoukkueessa oli unelmani. Hän on uniikki pelaaja, Di María kehui TNT Sportsille.

Messi voitti aiemmin tällä viikolla uransa seitsemännen Ballon d’Orin. Di Marían mielestä palkinto meni oikeaan osoitteeseen.

– Messi on aivan hullu. On uskomatonta, että yhdellä pelaajalla on seitsemän Ballon d’Oria. Jos palkinto jaettaisiin vuosittain oikeasti maailman parhaalle pelaajalle, olisi Messin pitänyt saada se jokaisena vuonna.

Lähde: MARCA