Mallorca kaatoi Atléticon Metropolitanolla lauantai-iltana 2-1.

Mallorca nousi täyden pistepotin myötä 12. sijalle La Ligassa. Atlético on sen sijaan neljäntenä seitsemän pistettä Real Madridia perässä, joka pelaa kierroksen oman ottelunsa myöhemmin lauantai-iltana kohdatessaan huippuottelussa Real Sociedadin.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone lepuutti Luis Suárezia ja nosti Matheus Cunhan avaukseen. Cunhalle avauksen paikka oli reilut kolme kuukautta kestäneen Atlético-uran ensimmäinen. Brasilialaishyökkääjä kiitti Simeonea luottamuksesta iskettyään ottelun ensimmäisen maalin 68. minuutilla. Maahan kaatunut Cunha tökkäsi pallon juuri ja juuri yli maaliviivan. 1-0.

Sarjanousija Mallorca ei kuitenkaan lannistunut. Cunhan maalin jälkeen Mallorca oli parempi ja se palkittiin 80. minuutilla, kun Franco Russo puski erikoistilanteessa pallon ohi Jan Oblakin. Atlético sai lisää lunta tupaan lisäajalla, kun Takefusa Kuba pääsi läpiajoon ja iski Mallorcan voittomaalin. Tappio oli Atléticolle sarjakauden toinen.

Atlético kohtaa ensi viikolla Mestarien liigassa Porton. Atléticon on voitettava ottelu päästäkseen pudotuspeleihin. Ensi viikon viikonloppuna Real Madrid isännöi Atléticoa Bernabéulla kauden ensimmäisessä derbi madrileñossa.