RB Salzburgissa syyskaudella suorastaan upeaa jälkeä tehnyt Karim Adeyemi on ollut jo pitkään siirtohuhujen kohteena.

Saksan A-maajoukkueessa debytoineen Adeyemin edustajat kävivät marraskuussa Madridissa neuvottelemassa Atléticon ja Real Madridin kanssa. Lisäksi Barcelonan kerrotaan tehneen jo rahakkaan tarjouksen huippulupauksesta. Lue lisää täältä.

19-vuotias hyökkääjä on pelannut tällä kaudella 25 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä 15 maalia ja kaksi maalisyöttöä. Adeyemi on onnistunut kolmesti maalinteossa Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Tuttosport haastatteli Adeyemia, joka kertoi avoimesti suunnitelmistaan. Adeyemi muistutti useiden huippupelaajien kehittyneen RB Salzburgissa ja siirtyneen myöhemmin suurempiin ympyröihin.

– Viime vuosina monet nuoret pelaajat ovat kehittyneet ja kasvaneet täällä siirtyäkseen myöhemmin huipulle. Ajattelen muun muassa Erling Braut Hålandia, Sadio Manéa, Naby Keïtaa ja Dominik Szoboszlaita. Luonnollisesti se on minunkin tavoite. Haluan, että seuraava askeleeni on siirto korkeimmalla tasolla pelaavaan seuraan, Adeyemi totesi torinolaislehdelle.

La Ligan kärkiseurat eivät ole kuitenkaan ainoat Adeyemista kiinnostuneet joukkueet, sillä tiettävästi ainakin Bayern München, Borussia Dortmund ja Liverpool ovat nuorukaisen kintereillä.

Adeyemin nykyinen sopimus RB Salzburgin kanssa päättyy kesällä 2024, mutta hänen odotetaan siirtyvän muihin maisemiin kuluvan kauden jälkeen.

Lähde: AS