Kuukausi vielä, ja sitten aukeaa talven siirtoikkuna. Barcelonassa odotetaan siirtoajan alkamista kuumeisesti, sillä uusi valmentaja Xavi toivoo vahvistuksia etenkin joukkueen hyökkäyspäähän.

Huhuissa on liikkunut muun muassa Ferran Torres ja useita muita pelaajia. Sportin mukaan neuvotteluyhteys on paraikaa auki myös Valioliigan sarjakärki Chelsean kanssa. Esillä ovat olleet sekä Hakim Ziyech että Timo Werner. Chelsea on valmis keskustelemaan kumman tahansa siirrosta, jos Barcelona päättää heitä tosissaan tavoitella.

Barca tiedusteli Wernerin ja Ziyechin saatavuutta ensimmäisen kerran jo lokakuussa. Ziyechin siirron uskotaan sopivan molemmille osapuolille paremmin, mutta myös Werner on varteenotettava vaihtoehto. Barca on ollut yhteydessä myös molempien pelaajien edustajiin. Sekä Ziyechin että Wernerin kerrotaan olevan valmiita lähtemään Valioliigasta, sillä kumpainenkin janoaa suurempia peliminuutteja.

Ziyech ja Werner olivat viikonloppuna Chelsean avauskokoonpanossa Manchester Unitedia vastaan, mutta kummankin rooli on ollut olla jota kuinkin rotaatiopelaaja. Marokkolainen Ziyech on pelannut kaikissa kilpailuissa 13 ottelussa yhteensä 775 minuuttia (2 maalia, 3 maalisyöttöä). Saksalaisen Wernerin saldot ovat samansuuntaiset: 12 ottelussa 687 minuuttia, kolme tehtyä maalia ja yksi maalisyöttö.

Sportin mukaan Chelsea voisi olla valmis maksamaan jopa osan jomman kumman pelaajan palkasta, jos Barcelona päättää Ziyechin tai Wernerin hankkia ja korvauksesta päästään sopuun.