Rafa Mirin Sevilla vierailee sunnuntai-iltana Bernabéulla Real Madridin isännöitävänä.

Marca haastatteli Miriä. Kesällä 16 miljoonan euron siirtosummalla Wolverhamptonista Sevillaan siirtynyt Mir on viimeistellyt syyskaudella viisi maalia. 24-vuotias Mir on napannut avauskokoonpanon paikan Youssef En-Nesyrin loukkaannuttua.

Mirin mukaan Sevillan tavoite on olla neljän parhaan joukossa.

– Sevilla tekee töitä päästäkseen mukaan Mestarien liigaan. Se on selvä tavoitteemme. Lähdemme siitä ja katsomme, miten kausi sujuu. Emme luonnollisesti kieltäydy mistään. Se on selvää, mutta tiedämme, mikä tavoitteemme on ja teemme kaikkemme saavuttaaksemme sen, Mir vakuutti.

En-Nesyri on avoimesti puhunut siitä, miten Sevillan pitäisi taistella mestaruudesta. Mir muistuttaa, mikä joukkueelle asetettu tavoite on, mutta taistelisi mielellään mestaruudesta.

– Uskon tavoitteeseen ja sen pitäisi olla mentaliteettimme. Meidän on päästävä mukaan Mestarien liigaan kolmatta kautta peräkkäin. Se on tavoitteemme. Katsotaan, mitä tapahtuu. Emme tietenkään luovuta, jos voimme taistella La Ligan mestaruudesta.

Mir on noussut joukkueen ykköskärjeksi kuin varkain, sillä En-Nesyri on vielä pitkään poissa. Mir kertoi sopeutuneensa hyvin Sevillaan.

– En tullut Sevillaan ollakseni kenenkään vaihtomies. Olen Rafa Mir vahvuuksieni ja heikkouksieni kanssa. Ihmiset voivat vapaasti kertoa mielipiteensä minusta. Jotkut pitävät minusta enemmän ja jotkut vähemmän, mutta olen aina sanonut, että loppujen lopuksi maalimäärällä on merkitystä ja tilastoni ovat hyvät. Olemme pelanneet vasta vähän otteluita ja olen tehnyt jo maaleja. Olen päässyt hyvin sisään uuteen joukkueeseen. Se ei ole helppoa.

Illan huippuottelu käynnistyy klo 22.00.