Real Madrid ja Sevilla iskevät yhteen sunnuntai-iltana Bernabéulla.

AS haastatteli ottelun alla Sevillan Ivan Rakiticia. Rakitic on pelannut hienosti viime aikoina ja saanut kiitosta myös Julen Lopeteguilta.

Sevilla taisteli viime kaudella aina huhti-toukokuun vaihteeseen La Ligan mestaruudesta. Se oli samalla Sevillan historian paras kausi La Ligassa. Rakitic asettaa tavoitteet korkealle.

– Meidän on edettävä askel kerrallaan. Viime kaudella keräsimme eniten pisteitä seurahistoriassa. Se oli hurja suoritus ja uskon, että nykyinen joukkueemme on seurahistorian paras. Meidän on yritettävä parantaa viime kauden tuloksia. Se on tavoitteemme. Ehkä olisimme taistelleet mestaruudesta viimeiselle kierrokselle saakka, jos meillä olisi ollut enemmän itseluottamusta, Rakitic viittasi viime kauden mestaruustaisteluun.

Xavi siirtyi hiljattain Barcelonan päävalmentajaksi. Rakitic uskoo Xavin onnistuvan uudessa pestissään. Kaksikko pelasi Barcelonassa kaudella 2014-15 voittaen triplamestaruuden.

– Kaikki pelaajat uskovat täysin siihen, mitä Xavi sanoo. Olisi ollut upeaa työskennellä hänen alaisuudessaan. Oli uskomatonta pelata Xavin kanssa vuoden ajan Barcelonassa. Hän tietää niin paljon jalkapallosta. Hänen paluunsa on tärkeä uutinen Barcelonalle ja La Ligalle. Odotan hänen olevan valmentajana yhtä maaginen kuin pelaajana.

Real Madridin ja Sevillan välinen ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 22.00.