Gareth Balen agentti Jonathan Barnett on vastannut Real Madridin kannattajien vihaiseen lausuntoon walesilaista vastaan.

32-vuotias Bale on viettänyt lähes koko kauden sivussa kentiltä pelattuaan vain kolmessa ensimmäisessä La Liga -ottelussa. Loukkaantumisista kärsinyt laitahyökkääjä sai viimeisimmän pohjevammansa Walesin marraskuun MM-karsintaottelussa Valko-Venäjää vastaan.

Barnett arvosteli aiemmin tällä viikolla Euroopan agenttien kokouksessa Madridin kannattajien asennetta asiakastaan kohtaan. Agentin lausunto suututti seuran kannattajayhdistyksen.

Madridin kannattajat ovat olleet myös turhautuneita Balen loukkaantumisiin maajoukkuekomennuksilla. Heille on herännyt epäilyksiä tähtipelaajan motivaatiosta pelata Los Blancosille.

– Suuri osa Real Madridin kannattajista on alkanut turhautua Baleen. Hän on pelannut tällä kaudella vain 193 minuuttia. Aina kun hänet kutsutaan maajoukkueeseen, hän kokee ihmeparantumisen. Sitten hän loukkaantuu taas, kun maajoukkuepelit päättyvät, kannattajayhdistys kritisoi lausunnossaan.

– Hän ollut jo vuosia käytössä vain Walesille. Emme ymmärrä mihin käytökseen Barnett viittaa.

– Me muistutamme häntä myös siitä, ettei kokoonpanosta puuttuvien pelaajien ole pakollista osallistua Real Madridin otteluihin. Gareth Bale ei ole osallistunut yhteenkään otteluun. Uskomme myös, että hänen pitäisi Madridin pelaajana tuoda takaisinmaksuna edes pieni osa siitä, mitä hän on seurassa saanut ja oikaista moraalittoman agenttinsa sanat.

Barnett selvensi kannattajien ulostulon jälkeen lausuntonsa olleen hänen henkilökohtainen mielipiteensä

– Ne ovat vain minun henkilökohtaisia tuntemuksia, ei Gareth Balen tuntemuksia. En puhu Balen puolesta. Minusta kannattajat kohtelivat häntä vastenmielisellä tavalla, Barnett kommentoi AS:n haastattelussa.

– Ettekö ole kuulleet kuinka he buuasivat hänelle. Ettekö te kuulleet kuinka he käyttäytyivät häntä kohtaan?

– Hän on ollut loistava pelaaja Real Madridissa ja voitte katsoa kaikkia saavutuksia joita hän on heille voittanut. Kohtelevatko kannattajat häntä oikein? Eivät todellakaan.

Vuonna 2013 seuraan saapunut Bale pelaa viimeistä kauttaan Real Madridissa. Walesilaisen sopimus päättyy ensi kesänä.