Barcelona on jo pidemmän tovin kaavaillut Manchester Cityn Raheem Sterlingiä miehistöönsä. Into ei ole laantunut uuden valmentajan Xavinkaan myötä.

ESPN kertoo, että ongelmaksi muodostuu yksinkertaisesti talous. Barcelona haluaisi heikon rahatilanteensa takia pitkälti lainasopimuksia tammikuun siirtoikkunassa. City vaatii lähteiden mukaan, että Sterlingin lainaa seuraisi ostopakko kesällä. Tähän Barcelona ei pysty.

Chelsean pelaajia on yhdistelty tiheään tahtiin Katalonian suunnalle. Myös ESPN:ää lähellä olevat lähteet puoltavat huhuissa olevan perää. Kapteeni César Azpilicueta on ollut Xavin hankintalistalla viimeistään tulevana kesänä.

Juuri nyt Barcelona haluaa parantaa nimenomaan hyökkäystään. Tästä syystä Hakim Ziyech ja Timo Werner ovat nousemassa Barcelonan kärkiehdokkaiden joukkoon. ESPN:n mukaan jompikumpi kaksikosta olisi irrotettavissa Lontoosta lainalle ilman ostopakkoa tammikuussa.