Sevilla piti Mestarien liigan jatkohaaveet elossa, kun se kaatoi tiistai-iltana kotikentällään saksalaisseura Wolfsburgin 2-0-lukemin.

Sevilla pelasi läpi ottelun pirteästi, ja teki voittomaaliksi jääneen 1-0-osuman jo 13. peliminuutin kohdalla. Ivan Rakitic lähetti oikealta laidalta keskityksen maalin eteen, jonne Joan Jordan oli jäänyt täysin vapaaksi ja hänellä oli helppo työ puskea isännät johtoon.

Julen Lopeteguin luotsaama miehistö hallitsi kenttätapahtumia mielin määrin, eikä joukkueella ollut oikeastaan missään vaiheessa hätää. Ainoastaan andalusialaisten tehottomuus esti sen, että jännitys ottelussa säilyi aina ottelun loppuun asti.

Pelattiin jo lisäajan lisäaikaa, kun Sevillan voitolle saatiin viimeinen niitti. Wolfsburg haki tasoitusmaalia ja nosti pelaajiaan ylös. Sevilla pääsi pallonriiston jälkeen iskemään nopeasti vastaan, ja ylivoimahyökkäyksestä syntyi 2-0-osuma. Maalintekijäksi merkattiin Rafa Mir, joka sai putata Lucas Ocamposin lähettämän syötön maalin edestä sisään.

Sevilla nousi voittonsa myötä G-lohkon kolmanneksi, pisteen päähän kakkosena olevasta RB Salzburgista. Joukkueet kohtaavat toisensa lohkon päätöskierroksella Itävallassa, jossa Sevilla on toistamiseen pakkovoiton edessä selvittääkseen tiensä Mestarien liigan jatkopeleihin.