Real Madrid on huolissaan siitä, miten Euroopan suurseurojen valmentajaruletti vaikuttaa sen mahdollisuuksiin hankkia Kylian Mbappé Paris Saint-Germainista, kertoo Marca.

Ruletti lähti pyörimään viime sunnuntaina, kun Manchester United antoi kenkää managerilleen Ole Gunnar Solskjærille.

Unitedin on tuoreimpien huhujen mukaan ensisijaisesti PSG:n Mauricio Pochettinon perässä. Pochettino on tiettävästi halukas siirtymään Unitediin kesken kauden, mikä puolestaan jättäisi pariisilaisten päävalmentajan paikan avoimeksi.

Lehtitietojen mukaan PSG on kiinnostunut Real Madridin entisen päävalmentajan Zinédine Zidanen palveluksista, jos Pochettino siirtyy Unitediin. Zidanea tiedusteltiin myös Unitedin peräsimeen, mutta hän vastasi tarjoukseen kieltävästi, koska hän haluaisi ennemmin valmentaa Ranskan maajoukkueessa tai PSG:ssä.

Tällä hetkellä PSG näyttää olevan lähempänä valmentajavaihdosta, sillä Ranskan maajoukkueen käskyttäjällä Didier Deschampsilla on sopimus ensi vuoden loppuun saakka, eikä hänen asemassaan ole kyseenalaistamista.

Real Madridille Zidanen siirtyminen PSG:hen olisi huolestuttava merkki, sillä Zidane ja Mbappé, 22, ovat toistensa suuria ihailijoita.

Zidane yritti saada Mbappén aikanaan Real Madridiin, ja Los Blancos on yhä erittäin kiinnostunut ranskalaistähdestä. Real Madrid teki viime kesänä PSG:lle tiettävästi noin 200 miljoonan euron tarjouksen Mbappésta, mutta pariisilaisjätti piti pintansa, eikä suostunut myymään tähtihyökkääjäänsä, vaikka hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä.

Jos Mbappé ei solmi uutta diiliä, hän voi vaihtaa tämän kauden jälkeen seuraa ilman siirtokorvausta. Tammikuun alusta alkaen hän voi neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa esisopimuksesta.

Real Madrid on varmasti ensimmäisten joukossa apajilla, mutta viime päivien puheet Zidanesta ja PSG:stä ovat herättäneet huolta Los Blancosin toimistolla.