Seuraavan siirtoikkunan aukeamiseen on aikaa enää reilu kuukausi. Tammikuun ikkuna on Xavin ensimmäinen Barcelonan päävalmentajana, ja hänen uskotaan kaipaavan etenkin hyökkäyspäähän uusia työkaluja. Xavi etsinee markkinoilta erityisesti laitahyökkääjiä, jotka voisivat sopia hänelle mieluisaan pelitapaan.

Huhuissa on liikkunut etenkin englantilaisen Raheem Sterlingin nimi. Nyt Sport kertoo englantilaislähteisiin perustuen, että Sterling on päättänyt, että hän haluaa jättää Manchester Cityn tammikuussa ja siirtyä mieluiten juuri Barcelonaan. Sterlingin sopimus päättyy kesällä 2023 ja hän haluaa paikkaan, jossa peliminuutteja tulee säännöllisemmin.

Sportin mukaan Sterling on pyytänyt Cityn valmentajalta lupaa vaihtaa maisemaa tammikuussa. Vaikka Guardiola kieltäytyikin kommentoimasta Sterlingiä koskevia kysymyksiä lauantaisessa lehdistötilaisuudessa, yleisesti uskotaan, että valmentaja on valmis Sterlingistä luopumaan, eikä asetu poikkiteloin siirtotoiveen edessä.

Todennäköisimpänä vaihtoehtona Sterlingin siirrolle pidetään tässä vaiheessa lainasiirtoa, johon ei sisältyisi osto-optiota.

Sterling pelasi sunnuntaina Evertonia vastaan kauden kolmannen 90-minuuttisensa Valioliigassa, ja teki kauden kolmannen maalinsa. Kaikkiaan minuutteja on kertynyt 16 Cityn ottelussa 790. Maalisyöttöjä on kertynyt kaksi.