Gerard Romeron mukaan Sergio Agüero lopettaa pelaajauransa sydänongelmien vuoksi. Agüeron on määrä pitää ensi viikolla lehdistötilaisuus ja kertoa uransa lopettamisesta.

Romero kuuluu Barcelonan sisäpiiritoimittajiin ja on hyvissä väleissä useiden edustusjoukkueen pelaajien kanssa.

33-vuotias Agüero kärsi rintakivuista ja hengitysvaikeuksista lokakuun lopussa pelatun Alavés-ottelun avausjaksolla. Agüero joutui jättämään ottelun kesken ja vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Agüerolla on todettu sydämen rytmihäiriö. Agüero on käynyt sittemmin tarkemmissa tutkimuksissa, joissa on katalonialaislähteiden mukaan selvinnyt, ettei rytmihäiriö ole hyvälaatuinen.

Barcelona tiedotti aiemmin marraskuussa Agüeron olevan sivussa pelikentiltä kolmen kuukauden ajan, mutta osapuolet saivat sen jälkeen tietää, että rytmihäiriö ei ole hyvälaatuinen, eikä ammattilaisuran jatkaminen ole siten mahdollista.

Agüero ehti pelata Barcelonassa vain viiden ottelun verran. Agüero teki Barcelona-uransa ainoan maalin lokakuisessa el Clásicossa.

Gerard Romero

@gerardromero
🚨 El Kun Agüero se retira. Los problemas en el corazón le obligan a dejar el fútbol en activo. La próxima semana hay prevista una rueda de prensa para el anuncio de su retirada. Lo estamos contando en twitch.tv/gerard_romero #barça #fcblive #kunaguero