Jesse Lingardin on määrä jättää Manchester United tammikuussa, kertoo Telegraph.

Lähteen mukaan Lingard on hyvin pettynyt peliaikaansa. Lingard on jäänyt syyskaudella olemattomalle vastuulle, vaikka Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær lupasi hänelle suurempaa roolia ennen kauden alkua.

Telegraph kertoo Manchester Unitedin ja Lingardin välisten jatkosopimusneuvotteluiden päättyneen tuloksettomina. Lähteen mukaan Lingard ei ole halukas tekemään jatkosopimusta Manchester Unitedin kanssa. Lingardin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän on vapaa neuvottelemaan sopimuksesta muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta lähtien.

Lähteen mukaan Atlético, Barcelona ja AC Milan ovat osoittaneet kiinnostuksensa Lingardia kohtaan. Lingard harkitsee parhaillaan pyytävänsä lainasiirtoa tammikuun siirtoikkunassa. Lingardin agentit ovat tiettävästi neuvotelleet viime viikkojen aikana sopimuksesta Espanjassa.

28-vuotias Lingard on menettänyt paikkansa Englannin A-maajoukkueessa pienen peliajan vuoksi. Lingard on pelannut Valioliigassa tällä kaudella reilut 60 minuuttia ja onnistunut kahdesti maalinteossa.