Sportin mukaan Barcelona tiedusteli Bayern Müncheniltä, olisiko Kingsley Coman saatavissa lainalle tammikuun siirtoikkunassa. Bayernin vastaus oli kielteinen.

Lähtökohtaisesti Bayern on ainoastaan valmis myymään pienelle vastuulle jääneen Comanin. Barcelonalla ei ole varaa Comanin hankintaan, joten ranskalainen ei siirry Kataloniaan.

Coman ja Bayern eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta. Comanin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2023, joten Bayernin on todennäköisesti myytävä pelaajansa kuluvan kauden jälkeen.

Barcelona tiedusteli Bayernilta jo kesän siirtoikkunassa Comanin lainaa, mutta Bayern vastasi silloinkin kieltävästi ja totesi Comanin saavan suuren roolin tällä kaudella. Niin ei ole kuitenkaan tapahtunut. Coman näytti alustavasti vihreää valoa lainasiirrolle Barcelonaan kesän siirtoikkunan aikana, mutta sitä ei koskaan toteutunut.

25-vuotias Coman on päässyt syyskauden aikana vain kahdesti avauskokoonpanoon Bundesliigassa. Coman on siitä huolimatta pitänyt paikkansa Ranskan A-maajoukkueessa ja kohtasi aiemmin tällä viikolla Huuhkajat Helsingissä.

Lähde: Sport