Manchester Unitedin ranskalaistähden Paul Pogban tulevaisuudesta on käyty monenlaisia keskusteluja ympäri mediaa jo pitkään. Keskikenttäpelaaja on suorastaan hukkunut kritiikkiin Old Traffordilla viime aikoina.

Pogban on kerrottu L’Équipen mukaan olevan halukas jatkosopimukseen, jos hän nousisi palkkatasossa Unitedin ykkösmieheksi ohi Cristiano Ronaldon.

Tiettävästi portugalilainen tienaa noin 570 000 euroa viikossa. Se tarkoittaisi liki 230 000 euron palkankorotusta viikkotasolla ranskalaiselle.

Kovin moni ei tämän kauden esityksillä tätä Pogballe kenties soisi, mutta siirtomarkkinoilla ranskalainen on erittäin haluttu. Kaikki tietävät, että mihin Pogba parhaimmillaan kykenee.

Hänet on yhdistetty Real Madridiin, Juventukseen ja Paris Saint-Germainiin. Viime aikoina eniten pinnalla on ollut paluu Serie A:n torinolaisjättiin.

ESPN kuitenkin kertoo omiin lähteisiinsä vedoten, että Pogba tulee siirtymään kesällä ilmaiseksi Real Madridiin.

Lähteiden mukaan Manchester United ei edes yritä hieroa ranskalaiselle jatkosopimusta ennen tammikuuta vaan päästää tämän suosiolla neuvottelupöytään tammikuussa kaikkien halukkaiden kanssa.

Real Madrid on ESPN:n mukaan hyvin luottavainen, että Pogban uusi koti löytyy Santiago Bernabéulta.