Real Madrid ja Paris Saint-Germain käyvät kovaa vääntöä keskikenttäpelaaja Franck Kessiéstä, kertoo AS.

AC Milanissa viidettä kauttaan pelaavan Kessién, 24, sopimus päättyy ensi kesänä, ja hän on kieltäytynyt jatkosopimustarjouksista.

Sky Sportsin mukaan Milan tarjosi Kessiélle 6,5 miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta sekään ei riittänyt. Italialaisseura tiedostaa sen, että he eivät pysty maksamaan luottopelaajalleen hänen haluamaansa palkkaa, joten lähtö lähenee.

AS:n kertoo, että PSG on tällä hetkellä ykkösehdokas Kessién uudeksi seuraksi, mutta myös Real Madrid pyrkii hankkimaan Norsunluurannikon maajoukkuepelaajan. Hänen palkkapyyntönsä on kova, noin 9 miljoonaa euroa, mutta se kompensoituu sillä, ettei hänestä tarvitse maksaa siirtokorvausta.

Kessién sopimustilanteen vuoksi on mahdollista, että hän tekee sopimuksen tulevan seuransa kanssa jo tammikuussa, mutta siirto tapahtunee vasta ensi kesänä.