Eden Hazardin uraa Real Madridissa on helppo kuvailla melkoiseksi pettymykseksi.

Tammikuun alussa 31 vuotta täyttävä Hazard on edustanut Real Madridia kesästä 2019 lähtien, mutta on ollut käytännössä jatkuvasti loukkaantuneena ja siten pelannut vain 54 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä viisi maalia.

Real Madrid haluaa tiettävästi päästä eroon Hazardista kuluvan kauden jälkeen.

Belgian A-maajoukkueessa aikoinaan yli 60 ottelua pelannut ja muutamaan arvoturnaukseen osallistunut Marc Degryse otti kantaa Hazardin tilanteeseen HLN:n haastattelussa.

Degrysen mukaan Hazardin on poistuttava Real Madridista ja ehdotti kohteeksi Newcastlea, josta tuli viime kuussa maailman rikkain jalkapalloseura omistajanvaihdoksen myötä.

– Eden tarvitsee uuden alun uralleen. Hänen on siirryttävä tammikuussa seuraan, jossa häneen luotetaan ja hänet nostetaan tärkeäksi pelaajaksi. Mielestäni Newcastle olisi ideaali seura hänelle. Kaikki pelaisivat ja syöttelisivät Hazardille. Jos Hazard onnistuu pitämään Newcastlen Valioliigassa, saattaisi se olla uusi alku hänen uralleen, Degryse totesi HLN:lle.

Degryse muistetaan muun muassa Anderlechtistä, Sheffield Wednesdaysta ja PSV:stä.

Hazard on menettänyt avauskokoonpanon paikan Real Madridissa ja joukkueen päävalmentaja Carlo Ancelotti on suoraan todennut peluuttavansa tällä hetkellä ennemmin muita pelaajia avauksessaan.

Lähde: AS