Barcelonan tuore päävalmentaja Xavi tähyilee joukkueensa vahvistukseksi pelaajia Valioliigan terävimmältä huipulta, kertoo Sport.

Rahaa seuralla ei toki juuri ole, minkä vuoksi esimerkiksi yhdeksi kohteeksi nimetyn Christian Pulisicin kohdalla kyse olisi lainasta. Barcelona pyrkii tiettävästi edistämään amerikkalaisen Chelsea-laiturin lainaa jo tammikuun siirtoikkunassa.

Chelseasta Barcan tarkkailussa ovat Sportin mukaan myös Callum Hudson-Odoi ja Hakim Ziyech. Kaikki kolme ovat eri syistä Blues-leirissä jääneet varmasti toivomaansa vähemmille minuuteille Thomas Tuchelin alaisuudessa.

Xavin tähtäin osoittaa myös tuttuun kohteeseen Liverpoolissa. Thiago Alcantara on sopimussuhteessa Jürgen Kloppin joukkueen kanssa vielä kesään 2024, mutta on tiettävästi itse kiinnostunut palaamaan kasvattajaseuraansa.