Kylian Mbappé on yhdistetty siirtohuhuissa Real Madridiin jo vuosien ajan.

Real Madrid teki Mbappésta elokuun lopussa noin 160 miljoonan euron tarjouksen, mutta PSG hylkäsi sen.

Mbappén nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Real Madridissa aikoinaan pelannut ja PSG:ssä pahemman kerran flopannut Jesé otti kantaa entisen joukkuetoverinsa tilanteeseen.

– Mbappé sanoi minulle pelaavansa jonain päivänä Real Madridissa. Hän ei tiennyt, tapahtuisiko se vuoden, kahden vai kolmen vuoden sisällä. Florentinon tuntien voi vain kuvitella, mitä hän on puhunut Mbappén kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että Mbappé pelaa jossain vaiheessa Real Madridissa. En tiedä, tapahtuuko se tammikuussa vai ensi kaudella, Jesé totesi Movistarille.

Jesé edustaa nykyään kotikaupunkinsa Las Palmasia. Las Palmas taistelee noususta takaisin La Ligaan. 28-vuotias Jesé on pelannut hienon alkukauden. 14 ottelussa on syntynyt kuusi maalia ja viisi maalisyöttöä.

– Tunnen itseni jälleen jalkapalloilijaksi. Pelaaja saa itsestään parhaan irti ollessaan stabiilissa ympäristössä ja minä olen juuri sellaisessa. On hienoa olla joukkueessa, jonka tunnen näin hyvin ja saan kannattajilta ja kaikilta seuran ihmisiltä paljon tukea. Ja tietenkin sekin auttaa paljon, että perheeni, vaimoni ja lapset ovat lähelläni. La Ligaan nouseminen olisi hyvin tärkeää minulle.

Lähde: AS