Valencia on tarjonnut kapteenilleen, laitapuolustaja José Luis Gayàlle viiden vuoden jatkosopimusta, kertoo Cope.

Gayà, 26, on Valencian oma kasvatti, joka on esiintynyt seuran edustusjoukkueessa jo lähes 300 ottelussa.

Viime syyskuussa Valencia ja Gayà jatkoivat sopimusneuvotteluja, jotka jäivät viime kaudella kesken, mutta tuolloin ei ollut vielä puhetta mistään summista. Nyt luottopakilla on konkreettinen tarjous pöydällään.

Copen mukaan kummatkin osapuolet toivovat jatkosopimuksen syntyvän, mutta Valencia odottaa yhä vastausta Gayàlta. Neuvotteluja jatketaan meneillään olevan maajoukkuetauon jälkeen. Valencian ja Gayàn nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen.

Gayàa on ajoittain huhuttu Barcelonaan Jordi Alban seuraajaksi. Hän on viime aikoina kirittänyt Albaa myös Espanjan A-maajoukkueessa, jossa hän on esiintynyt urallaan 16 kertaa.