Álvaro Odriozola siirtyi Real Madridista lainalle Fiorentinaan elokuussa.

Odriozola on vakuuttanut Fiorentinan seurajohdon nopeasti ja paikallislehti La Nazionen mukaan Fiorentina haluaisi lisätä lainasopimukseen osto-option. Seurajohdot tapaavat pian toisensa neuvotellakseen osto-option lisäämisestä.

Kyseessä ei ole suinkaan ainoa aihe, josta seurat puhuvat keskenään.

La Nazionen mukaan Fiorentina on kiinnostunut Borja Mayoralista ja Luka Jovicista.

Mayoralin lainasopimus AS Roman kanssa kattaa vielä tämän kauden, mutta viime kaudella 17 maalia tehnyt Mayoral ei kuulu José Mourinhon suunnitelmiin ja italialaisseura haluaa päästä eroon hyökkääjästään mielellään jo kesken kauden. Mayoral ei kuulu Real Madridinkaan suunnitelmiin.

Fiorentina etsii korvaajaa Dusan Vlahovicille, joka jättää seuran joko tammikuussa tai kuluvan kauden jälkeen. Vlahovic kieltäytyi Fiorentinan jatkosopimustarjouksesta ja seura myy hänet lähitulevaisuudessa.

Lähteen mukaan Real Madrid olisi alustavasti näyttänyt vihreää valoa lainasopimuksille. Jovicin agentti edustaa muutamaa Fiorentinan pelaajaa ja firenzeläisseuran seurajohto toivoo sen auttavan Jovicin suostuttelemisessa. Jovic on jäänyt olemattomalle vastuulle syyskaudella Real Madridissa.