Radamel Falcao on yksi syyskauden sensaatioista.

35-vuotias Falcao siirtyi Rayo Vallecanoon vapaana agenttina syyskuun puolivälissä ja on pelannut suorastaan loistavan alkukauden.

Falcao on saanut peliaikaa kahdeksassa ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä komeat viisi maalia. Falcao on ollut vain muutaman kerran avauskokoonpanossa ja tehnyt maalin 67. minuutin välein, eli on koko sarjan tehokkain pelaaja peliminuutteihin verrattaessa.

Viime viikonloppuna Real Madridin vieraana maalinteossa onnistunut Falcao on 3-4 viikkoa sivussa pelikentiltä lihasvamman vuoksi.

AS:n saamien tietojen mukaan Rayon seurajohto on ollut niin vakuuttunut Falcaon peliesityksistä, että hyökkääjä jää madridilaisseuraan ensi kaudeksikin.

Falcao allekirjoitti syyskuussa kuluvan kauden kattavan sopimuksen, jossa on optio ensi kaudesta. Peliesitykset ovat olleet niin vakuuttavia, että Falcao allekirjoittaa tuota pikaa jatkosopimuksen, joka pitää hänet Madridissa kesään 2023 asti.

Rayo pelaa Falcaon tavoin suorastaan mahtavaa alkukautta. Sarjanousija on La Ligassa kuudentena, kun noin kolmannes kaudesta on pelattu.