Celta Vigo ja Barcelona pelasivat lauantaina 3-3-tasapelin.

Celta oli siirtyä johtoon jo toisella minuutilla, kun Iago Aspas pääsi läpiajoon, mutta konkarikärjen sijoitus meni niukasti ohi etukulmasta.

Pari minuuttia myöhemmin nähtiin maali toisessa päädyssä. Ansu Fati haki boksissa oikean jalkansa vapaaksi ja tykitti voimakkaan kudin takanurkkaan.

Reilun vartin kohdalla Barça siirtyi jo kahden maalin johtoon. Pallo tuli rangaistusalueen tuntumassa Sergio Busquetsille, joka ujutti tarkan ja kierteisen kudin verkkoon.

Celtan puolustus nukkui jälleen kohtalokkaasti puolen tunnin kohdalla. Memhpis Depay pääsi täysin vapaasti puskemaan Jordi Alban antamasta keskityksestä vieraiden kolmannen maalin, kun kukaan ei vartioinut häntä rangaistusalueella.

Barcelonan ottelu sai ikävän käänteen avausjakson loppuhetkillä, kun Fati jäi spurtin jälkeen pitelemään takareittään ja joutui jättämään pelin kesken. Toiselle jaksolle hänen tilalleen tuli Alejandro Balde, ja Eric Garcían paikan otti Ronald Araújo.

Celtan Thiago Galhardo toimitti pallon verkkoon toisen puoliskon alussa, mutta paitsioliputus pelasti vieraat takaiskulta. Hetkeä myöhemmin kotijoukkue sai kuitenkin osumansa, kun Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen haparoi pallon kanssa. Barcelonan puolustus ei saanut purettua palloa kunnolla saksalaistorjujan mokan jälkeen, ja Aspas hyödynsi tilanteen tehokkaasti.

Kotijoukkue heilutti 68. minuutilla jo kolmannen kerran verkkoa, mutta Noliton iskemä maali hylättiin, koska hän otti pallon kädellään haltuun. Sama mies oli kuitenkin asialla vain pari minuuttia myöhemmin, kun Celta tuli maalin päähän. Franco Cervin nappikeskitys tuli maalin edustalle Nolitolle, joka viimeisteli komealla hyppypuskulla.

Pitkään näytti siltä, että Barcelona saa kuin saakin pidettyä johdostaan loppuun asti kiinni. Vieraat pelasivat aikaa pois kellosta parhaansa mukaan, mutta Celta Vigo tuli ottelun viimeisestä hyökkäyksestä tasoihin. Javi Galán tarjoili syötön takaviistoon Aspasille, joka laukoi kierteisen kudin takanurkkaan.

Barcelona nousi tuloksen myötä kymmenenneksi ja Celta Vigo jatkaa 15:nä.