Qatarilainen Al-Sadd kertoo virallisella Twitter-tilillään, että seura on päässyt sopimukseen Barcelonan kanssa päävalmentajansa Xavin siirtymisestä Barcelonaan. Twiiteissä lainataan seuran toimitusjohtaja Turki Al-Alia, jonka mukaan Barcelona on suostunut maksamaan Xavin sopimuksessa olleen purkupykälän. Tuo summa on tiettävästi 5 miljoonaa euroa. Lisäksi Al-Sadd on sopinut ”tulevasta yhteistyöstä” Barcelonan kanssa.

Xavin kerrotaan tiedottaneen Al-Saddin johtoa muutama päivä sitten halustaan siirtyä Barcelonaan. Al-Ali kertoo ymmärtäneensä tämän ja siksi seura päätti olla asettumatta poikkiteloin.

Lopuksi twiitataan Xavin perheineen olevan aina tervetullut Qatarin pääkaupunki Dohaan.

Barcelona ei ole vielä tiedottanut Xavin nimityksestä, mutta sen uskotaan olevan vain ajan kysymys. Xavi tullee saamaan vuoteen 2024 ulottuvan valmentajasopimuksen. Hänen odotetaan lentävän Barcelonaan lauantaina tai sunnuntaina ja aloittavan työnsä seurassa maanantaina.

🏆 #77 Al Sadd SC | نادي السد

@AlsaddSC
Turki Al-Ali: The #AlSadd administration has agreed on Xavi’s move to Barcelona after the payment of the release clause stipulated in the contract. We’ve agreed on cooperation with Barcelona in the future. Xavi is an important part of Al-Sadd’s history and we wish him success.