Barcelonan varapuheenjohtaja Rafael Yusté ja urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany matkasivat keskiviikkona Dohaan tapaamaan Al-Saddin seurajohtoa ja Xavia.

Kaksikon tavoite on päästä Al-Saddin seurajohdon kanssa yhteisymmärrykseen Xavin sopimuksen purkamisesta, jotta luotsi voi siirtyä Barcelonan päävalmentajaksi.

Espanjalaislehdistön mukaan Al-Saddin seurajohto on koko ajan vaatinut Barcelonan puheenjohtajaa Joan Laportaa matkustamaan niin ikään Dohaan neuvottelemaan heidän kanssaan, mutta Laporta jäikin Barcelonaan. Al-Sadd pitää sitä epäkunnioittavana.

Al-Saddin toimitusjohtaja Turki Al-Ali totesi seuran julkaisemassa twiitissä, ettei Al-Sadd halua sittenkään luopua Xavista. Al-Ali kiitti samalla Yustéa ja Alemanya Qatarin-vierailustaan.

– Otamme Barcelonan hallinnollisen delegaation vastaan. Arvostamme ja kunnioitamme tätä, Al-Ali viittasi Alemanyn ja Yustén saapumiseen.

– Seuran asema on ollut selvä alusta saakka. Olemme sitoutuneet pitämään Xavin valmentajamme, emmekä voi päästää häntä lähtemään näin tärkeällä hetkellä kautta.

Vielä ei ole tiedossa, painostaako Al-Sadd twiiteillään Laportaa matkustamaan Dohaan. AS:n mukaan Al-Sadd piti aiemmin keskiviikkona mahdollisena, että Laporta matkustaa Yustéa ja Alemanya myöhemmin Dohaan.

🏆 #77 Al Sadd SC | نادي السد

@AlsaddSC

🏆 #77 Al Sadd SC | نادي السد

@AlsaddSC
Turki Al-Ali, CEO of #AlSadd Club: We welcome the visit of the administrative delegation from #Barcelona, ​​and we appreciate and respect this.
Turki Al-Ali: The club's position is clear from the beginning - we are committed to keeping our coach Xavi with us and we cannot have him leave at this sensitive time of the season.

#AlSadd