La Gazzetta dello Sportin mukaan AS Roman päävalmentaja José Mourinho haluaa vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa.

Lehti kertoo Mourinhon kertoneen seurajohdolle haluavansa Nachon Real Madridista.

Mourinho nosti menneisyydessä Nachon Real Madridin edustusjoukkueeseen.

Tammikuussa 32 vuotta täyttävä toppari allekirjoitti kesällä kaksivuotisen jatkosopimuksen Real Madridin kanssa. Nachon sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesällä 2023.

Real Madridin oma kasvatti on saanut mukavasti peliaikaa alkukaudella ja on kuulunut Carlo Ancelottin luottopelaajiin, vaikka Nacho ei lähtökohtaisesti kuulukaan joukkueen avauskokoonpanoon, kun kaikki pelaajat ovat kunnossa.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun AS Roma haluaa Nachon, sillä seura oli topparin kintereillä jo ainakin kesällä 2016.

Nacho on kuulunut Real Madridin edustusjoukkueeseen noin kymmenen vuoden ajan ja pelannut 242 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 13 maalia. Nacho on voittanut Real Madridissa muun muassa neljästi Mestarien liigan ja kahdesti La Ligan.

Nacho kertoi keväällä olevansa valmis jättämään Real Madridin, jos Sergio Ramos olisi tehnyt jatkosopimuksen, mutta lopulta jatkosopimusta ei syntynyt, Ramos lähti PSG:hen ja Nacho on saanut aiempaa enemmän peliaikaa.