Kiovan Dynamo isännöi Barcelonaa tiistai-iltana Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella.

Barcelona on lohkossa kolmantena kerättyään kolmesta ottelusta yhteensä kolme pistettä, joten tiistainen ottelu on joukkueelle elintärkeä. Vain voitto kelpaa.

Sen tiedostaa myös Barcelonan väliaikaisvalmentaja Sergi Barjuán. Barjuánin mukaan Barcelonan on voitettava tiistainen ottelu hinnalla millä hyvänsä.

– Barcelonan on pakko voittaa aina. Olemme joskus huonossa iskussa, kuten tällä hetkellä, mutta siitä huolimatta meidän on voitettava otteluita. Ainut tapa, miten saamme muut kunnioittamaan meitä, on voittaminen. Voitto toisi kannattajille ilonaiheita ja muuttaisi heidän mentaliteetin positiiviseksi.

Barjuán toimii Barcelonan väliaikaisvalmentajana tiettävästi marraskuun maajoukkuetauolle asti, joka käynnistyy viikonlopun sarjakierroksen jälkeen. Siten Barjuánilla ei ole juurikaan aikaa tehdä sen suurempia pelillisiä muutoksia.

– Meidän on pelattava omalla tavallamme. Meidän on pidettävä linjat tiiviinä, hallita palloa ja löytää tiloja. Se antaa seurayhteisölle iloa. Olen tässä tehtävässä vain vähän aikaa, mutta minun on saatava siitä kaikki irti. Näiden neljän päivän aikana olen yrittänyt olla mahdollisimman läheinen pelaajieni kanssa. Olen nähnyt kokeneita pelaajia, jotka antavat enemmän kuin nuoret pelaajat, mutta olen kaikkien kanssa hyvissä väleissä. Joukkue on yhtenäinen.

Ottelu käynnistyy tiistai-iltana klo 22.00.