La Ligan hallitseva mestari Atlético Madrid on sarjassa kuudentena ja viisi pistettä kärjessä majailevaa kolmikkoa Real Madrid, Sevilla ja Real Sociedad perässä.

Tänään Atléticolla on edessään kärkikamppailu hienoa kautta pelaavaa Real Betisia vastaan. Los Verdiblancos on kiinni toistaiseksi jopa Mestarien liigan paikassa. Se on neljäntenä ja kaksi pistettä esimerkiksi sunnuntain vastustajaansa edellä.

Manuel Pellegrinin luotsaama Betis ei silti välttämättä kohtaa sunnuntaina kello 17.15 Wanda Metropolitanolla parasta mahdollista Atléticon ryhmää.

Diego Simeonen uskotaan säästelevän joitakin profiilipelaajistaan puhtaasti otteluohjelman takia.

Argentiinalaisluotsin nimeämä ryhmä on täsmälleen sama kuin viikolla pelatussa Levante-kamppailussa. Silloin lopputulos oli Atléticon kannalta pettymys, koska Levante venyi 2-2-tasapeliin kotonaan.

Geoffrey Kondogbia, Thomas Lemar ja Marcos Llorente pysyvät edelleen sivussa. Simeone haluaa antaa kolmikolle lisää toipumisaikaa, jotta ainakin joku heistä voisi ottaa ison roolin tulevan viikon Liverpool-kamppailussa Mestarien liigan puolella.

Ensi keskiviikkona Anfieldilla pelattavan ottelun takia Simeonen uskotaan lepuuttavan myös kynnelle kykenevistä pelaajistaan osaa. Mario Hermoso saattaa saada lepoaikaa ja Stefan Savić olisi tälle potentiaalisin korvaaja.

Mahdollinen avauskokoonpano:

Lähde: Football-Espana