Levante ja Atlético Madrid kohtasivat torstai-iltana Estadi Ciutat de Valèncialla. Dramaattisten vaiheiden jälkeen sarjapisteet tasattiin 2-2-lukemilla.

Vielä ottelun avausjakso ei tarjonnut mitään suurta jalkapallojuhlaa, mutta sen aikana nähtiin kaksi osumaa – yksi kummaltakin joukkueelta.

Antoine Griezmann puski Atléticon johtoon 12. peliminuutilla, mutta isäntien Enis Bardhi tasoitti pelin rangaistuspotkusta ensimmäinen puoliajan lopulla.

Toinen puoliaika, ja etenkin sen loppu, tarjosi draamaa koko rahan edestä.

Brassikärki Matheus Cunha pääsi vaihdosta sisään 73. peliminuutilla ja ehti olla kentällä vain kolme minuuttia, kun hän laukoi ensimmäisen maalin Atlético-paidassa ja vei vieraat johtoon.

Vain hetkeä myöhemmin ottelun erotuomarina toiminut Pablo Gonzalez Fuertes kyllästyi Atléticon päävalmentaja Diego Simeonen jatkuvaan kitinään kentän laidalla. Argentiinalaisluotsi oli saanut jo toisen jakson alussa ensimmäisen keltaisen, ja nyt hän sai toisen ja lensi suihkuun.

Ottelun puhuttavin tilanne, joka nousi myös ratkaisevaan rooliin, nähtiin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun pallo osui rangaistusalueella Atlético-puolustaja Renan Lodin käteen. Vaikka Lodi ei palloa tarkoituksella kädellään pelannut, tuomittiin Levantelle tilanteesta illan toinen rangaistuspotku VAR-tarkastuksen jälkeen.

Rankkaria asettui ampumaan jälleen Bardhi, joka ei tälläkään kertaa epäonnistunut ja nosti kotijoukkueen ottelussa tasoihin.

Lisäaikaa pelattiin kaiken kaikkiaan kahdeksan minuuttia, eikä ollut kaukana, että Levante olisi vielä voittomaalinkin saanut tehdyksi. Pisteet kuitenkin jaettiin dramaattisten vaiheiden jälkeen 2-2-lukemin.

ESPN FC

@ESPNFC
No Barca or Atletico in the top five of LaLiga 👀