Abelardo sai potkut Alavésin peräsimestä viime keväänä.

Alavés oli putoamassa kovaa vauhtia Segundaan ja Abelardo sai lähteä surkeiden tulosten seurauksena. Alavés korvasi hänet Javi Callejalla, joka teki loistavaa työtä ja onnistui säilyttämään Alavésin La Ligassa.

Abelardo nousi keväällä otsikoihin noin kuukausi ennen potkujaan, kun hän syytti julkisesti Lucas Péreziä epäammattimaisesta käytöksestä.

Abelardo siirsi Pérezin sivuun joukkueen vahvuudesta, vaikka kärki oli elintärkeä pelaaja putoamistaistossa olleelle joukkueelle. Lue Abelardon silloiset tunteenpurkaukset täältä.

Tunnettu espanjalainen jalkapallotoimittaja Míster Chip haastatteli Abelardoa. Abelardo kertoi olevansa pahoillaan kevään tapahtumista, jotka nousivat espanjalaismedioiden otsikoihin.

– En ollut asiallinen ja myönnän sen. Samaan aikaan uskon, ettei hänkään ollut oikeassa joissain asioissa. Minäkään en ollut, kun puhuin tästä silloin julkisesti. Se tapahtui vaikealla hetkellä, kun olin hyvin pettynyt joukkueen tilanteeseen.

Abelardo toivoo, että nykyään Elcheä edustava Pérez suostuisi keskustelemaan hänen kanssaan asiat halki. Abelardo on harkinnut Pérezille soittamista, mutta ei ole vielä tarttunut puhelimeensa.

– On mahdollista, ettei hän halua puhua enää kanssani, mutta en kohdellut häntä huonosti. En todellakaan. Olen miettinyt hänelle soittamista, mutta haluaisin ennemmin tavata hänet kasvotusten. Varmasti puhun hänen kanssaan, jos törmään häneen jossain. Toivottavasti hän haluaa keskustella kanssani. En kanna hänelle minkäänlaista kaunaa – päinvastoin. Toivon hänelle pelkkää parasta. Olen onnellinen siitä, että hän pelaa Elchessä ja on pelannut hienon alkukauden, Abelardo vakuutti.

Lähde: El Desmarque