Héctor Herrera siirtyi Portosta Atléticoon vapaana agenttina kesällä 2019.

Keskikenttäpelaaja ei ole kuitenkaan missään vaiheessa onnistunut nousemaan Diego Simeonen luottomieheksi Atléticossa. Herrera on kärsinyt useista loukkaantumisista, mutta terveenäkin peliaika on jäänyt vähäiseksi.

Herrera osallistui tiistaina La Ligan järjestämään mediatilaisuuteen Madridissa.

31-vuotias meksikolainen tiedostaa, että peliaika on jäänyt vähäiseksi, mutta hän on silti hyvin kiitollinen Simeonelle.

– En ole pelannut paljoakaan Atléticossa, mutta olen siitä huolimatta oppinut Simeonelta paljon taktisia ja puolustuksellisia asioita. Tiedämme, miten vaativa valmentaja Simeone on puolustussuuntaan. Hän vaatii kaikilta pelaajiltaan täydellistä joukkuepeliä. Simeone on fiksu valmentaja, jolla on hyvin selvä pelitapa ja siihen on pelaajana helppo tottua, Herrera totesi.

Herrera ei tiedä, mistä pieni peliaika kiikastaa. Madridilaismedian mukaan Herrera saanee mahdollisuutensa avauskokoonpanossa torstaisessa Levante-ottelussa.

– Olen tyytyväinen Atléticossa. Haluan toki päästä pelaamaan ja olla tärkeä osa joukkuetta. Mielestäni harjoittelen aina sataprosenttisesti ja annan kaikkeni, mutta kenties se ei riitä. Teen jatkuvasti töitä ollakseni Simeonen käytettävissä, kun hän tarvitsee minua.

Herreran nykyinen sopimus Atléticon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Atlético tuskin tarjoaa pelaajalleen uutta sopimusta.

– Olen hyvässä kunnossa ja odotan pelaavani vielä vuosikausia. En ajattele juurikaan tulevaisuuttani, vaan ennemminkin nykyhetkeä. Olen onnellinen Atléticossa. Perheeni on myös onnellinen ja he ovat sopeutuneet Madridiin, joka on kaikista tärkeintä. Pitää paikkansa, että sopimukseni päättyy tähän kauteen ja minun on tehtävä päätöksiä. Katsotaan, mikä on paras vaihtoehto.

Lähde: Mundo Deportivo