Real Madrid palasi syyskuussa noin puolentoista vuoden tauon jälkeen kotistadionilleen Bernabéulle.

Bernabéun suuri remontti käynnistyi koronaviruspandemian alussa. Real Madrid pelasi viime kauden kotiottelunsa harjoituskeskuksessaan sijaitsevalla Estadio Alfredo di Stéfanolla.

Bernabéun remontti on edelleen kesken. Sen on määrä valmistua joulukuussa 2022, eli kesken ensi kauden. Real Madrid kykenee silti pelaamaan kotiottelunsa Bernabéulla.

Espanjalaisseurat saivat muutama viikko sitten luvan ottaa stadioneiden täydet katsojakapasiteetit käyttöön. Real Madrid ei kuitenkaan voi pelata täyden Bernabéun edessä, sillä remontti on sen verran pahasti kesken.

Marcan mukaan Real Madrid voi ottaa kotiotteluihinsa maksimissaan 50 000 katsojaa tämän kauden ajan. Bernabéun normaali katsojakapasiteetti on yli 80 000.

Real Madrid on tehnyt aktiivisesti töitä sen eteen, jotta stadionilla voisi olla täysi kapasiteetti jo tästä syksystä lähtien, mutta se on osoittautunut mahdottomaksi haasteeksi – ymmärrettävästi.

Lehden mukaan Real Madridin tavoite on saada täysi katsojakapasiteetti käyttöön välittömästi ensi kauden alussa, vaikka remontti kestää talvelle saakka.

Bernabéulla on parhaillaan useita suljettuja katsomoita remontin vuoksi.

Real Madrid pelaa seuraavan kotiottelunsa keskiviikkona isännöidessään Osasunaa.