Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman joutui sunnuntaina ikävään välikohtaukseen, kun seuran kannattajat hyökkäsivät hänen autonsa kimppuun Camp Noun ulkopuolella hävityn Clásicon jälkeen.

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas on pettynyt siihen, ettei Barcelonan turvamiehet estäneet tilannetta tapahtumasta.

Tebasin mukaan La Liga on ottanut Barcelonaan yhteyttä tapauksen tiimoilta.

– Tuollaista ei saisi tapahtua. Seuran omien turvamiesten pitäisi huolehtia siitä ja heidän pitäisi olla tarkkaavaisempia tällaisissa tilanteissa. Olemme soittaneet Barcelonalle ja osoittaneet huolemme asiaan liittyen, Tebas paljasti.

Tebasilta tiedusteltiin, onko hän väleissä Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérezin kanssa. Osapuolet ovat olleet julkisesti tukkanuottasilla jo vuosien ajan. Pérez yritti rakentaa Euroopan Superliigaa viime keväänä, mutta Tebas astui väliin. Tebas on kritisoinut Pérezin Superliiga-hanketta jo pitkään.

– Välimme ei ole lainkaan hyvät. Ei missään nimessä. Minulla on kuitenkin hyvät välit Real Madridin kanssa instituutiona, koska on tärkeää osata erotella asioita. Real Madridin johto on ollut kaikkia päätöksiämme vastaan ja se osoittaa sen, etteivät he hyväksy toimintatapojamme, Tebas viittasi Péreziin.