Barcelonan alkukausi on sujunut surkeasti.

Seura on La Ligassa yhdeksäntenä, vaikka sarjakärki Real Sociedad on vain kuuden pisteen karkumatkalla.

Barcelona on voittanut tällä kaudella yhdeksästä sarjaottelustaan vain neljä. Sunnuntaina Real Madrid voitti el Clásicon Camp Noulla 2-1.

Barcelonan B-joukkueen peräsimestä kesällä potkut saanut Francisco García Pimienta käväisi Gerard Romeron Twitch-haastattelussa maanantaina.

García Pimienta oli aikoinaan ehdolla Ernesto Valverden ja Quique Setiénin korvaajaksi edustusjoukkueen peräsimessä, mutta Barcelona päätyi lopulta muihin vaihtoehtoihin.

García Pimientan mukaan Barcelona kykenee tosissaan kilpailemaan kaikista pokaaleista saadessaan loukkaantuneena olevat pelaajat takaisin kokoonpanoonsa.

– En tiedä, voittaisiko Barcelona nykyisellä joukkueellaan Mestarien liigan, La Ligan tai Copan, mutta kun Ousmane Dembélén, Ronald Araújon ja Pedrin kaltaiset loukkaantuneena olevat pelaajat palaavat kokoonpanoon, taistelisi Barcelona kaikista pokaaleista. Pokaaleista taisteleminen tarkoittaa sitä, että joukkue kykenee yrittämään ja kilpailemaan jokaisen kolmen kilpailun voittamisesta.

– Sitten voimme toki kohdata Mestarien liigassa Bayern Münchenin, Manchester Cityn tai Liverpoolin kaltaisen joukkueen ja pudota, mutta se olisi loogista ja ymmärrettävää. Silti joukkue pelaisi paremmin ja meillä olisi suuremmat mahdollisuudet voittaa pokaaleja. Se on selvää, García Pimienta vakuutti.

Lähde: Mundo Deportivo