Saudi-Arabian julkisen investointirahasto PIF:n suuromistukseen siirtynyt Newcastle haluaa kuulua tulevaisuudessa maailman parhaiden jalkapalloseurojen joukkoon.

Newcastlella on selvästi jalkapalloilevan maailman rikkaimmat omistajat ja seuran odotetaan käyttävän merkittäviä summia joukkueensa parantamiseen.

Pelaajaurallaan Real Madridia edustanut Steve McManaman otti kantaa Newcastlen mahdollisiin hankintoihin. McManaman edusti Real Madridia vuodet 1999-2003 ja voitti seurassa kahdesti La Ligan ja kahdesti Mestarien liigan.

McManamanin mukaan Newcastlen kannattaisi yrittää Gareth Balen hankintaa.

– Bale olisi mielenkiintoinen hankinta. Se on itsestäänselvää. Hänen sopimuksensa Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja kyseessä on todellinen huippupelaaja. Olisi tosin katsottava, miten paljon hän haluaisi palata Englantiin, koska hän rakastaa Madridissa asumista, McManaman totesi.

McManaman varoittaa Newcastlea Eden HazardistaLuka Jovicista ja Iscosta. McManamanin mukaan Newcastlen ei kannata hankkia kolmikkoa.

Jovicin on määrä jättää Real Madrid jo tammikuussa. Iscon ja Hazardin tulevaisuus on kysymysmerkkejä täynnä.

– Hazard on jo 30-vuotias ja lisäksi Newcastlen on oltava varuillaan Iscon ja Jovicin kanssa. En usko Iscon sopivan Valioliigaan. Hän ei pärjäisi siinä rytmissä.

Lähde: AS