Eurooppa-liigan kolmaskierros sujui torstaina La Liga -joukkueilta hyvin. Real Betis pelasi kotitasapelin Bayer Leverkusenin kanssa, kun taas Real Sociedad haki 0-1-voiton Sturm Grazista.

Betis johti omaa otteluaan Leverkusenia vastaan jo 1-0, kun Borja Iglesias upotti rangaistuspotkun Lukas Hradeckyn selän taakse.

Kotijoukkueen riemu ei kauaa kestänyt. Robert Andrich tasoitti vain seitsemän minuuttia myöhemmin loppulukemiksi 1-1.

Betis jatkaa Leverkusenin kanssa pelatun tasapelin ansiosta lohkonsa jaetulla kärkisijalla yhdessä saksalaisjoukkueen kanssa. Molemmat joukkueet ovat keränneet lohkovaiheessa seitsemän pistettä. Kolmantena oleva Celtic on neljän pisteen päässä.

La Liga -kärjessä olevan Sociedadin meno eurokentillä on ollut nihkeämpää. Joukkue pelannut kaksi tasapeliä ennen Sturm Graz -ottelua. Torstai-iltana ottelun ainokaisesta osumasta vastasi toisella jaksolla 22-vuotias ruotsalaiskärki Alexander Isak norjalaispeluri Alexander Sørlothin esityöstä.

Voitto nosti Sociedadin viiteen pisteeseen ja lohkossa toiseksi ohi PSV:n, joka hävisi kotonaan Monacolle lukemin 1-2. Monaco on kerännyt seitsemän pistettä ja johtaa lohkoa. PSV:llä on neljä pistettä, kun taas Sturm Graz on lohkojumbona nollalla pisteellä.

Kaikki joukkueet pelaavat lohkovaiheessa kuusi ottelua.