Atlético Madrid ja Liverpool tarjosivat tiistain Mestarien liigan kamppailussa jalkapalloa seuraavalle maailmalle komean näytöksen.

Hienoja maaleja, punainen kortti ja suuria tunteita. Englantilaisjoukkue matkusti lopulta Wanda Metropolitanolta kolme pistettä mukanaan. Kamppailu päättyi Liverpoolille 3-2.

Pelillisesti Atlético olisi ansainnut kenties enemmän. Se oli karmean alun jälkeen hivenen hallitsevampi ja aktiivisempi, mutta korttitalo romahti pitkälti Antoine Griezmannin ulosajon jälkeen.

Yksi huiman jalkapalloillan puhutuimmista hetkistä tapahtui erotuomari Daniel Siebertin puhallettua pilliinsä viimeistä kertaa.

Kotijoukkueen mestariluotsi Diego Simeone painui välittömästi pukukopin suojiin ja jätti kättelemättä Jürgen Kloppin.

Argentiinalaisluotsi kommentoi käytöstään Marcalle.

– En aina tervehdi toista valmentajaa pelin jälkeen, koska en pidä siitä. Se ei ole mielestäni tervettä kummallekaan osapuolelle. Heti, kun näen hänet (Klopp) seuraavan kerran, niin tervehdin tätä, Simeone kertoi.

Itse peliä Simeone piti tiukkana taisteluna.

– Kova peli erinomaista joukkuetta vastaan, joka usein voittaa pelinsä useammalla maalilla.

– Alku ei mennyt hyvin, mutta heidän toisen maalinsa jälkeen pelimme alkoi näyttää odotetun kaltaiselta, sanoi Simeone.

Valmentajan mukaan Atléticolla on mahdollisuutensa johtomaaliinkin, mutta Griezmannin punainen kortti muutti peliä. Simeone kiitteli kuitenkin vuolaasti pelaajiensa suoritusta vajaamiehisenä.

Alla Jürgen Kloppin kommentit pelistä ja myös kättelytilanteesta. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.