Real Madrid nappasi tiistai-iltana arvokkaan voiton Mestarien liigassa, kun se kaatoi Shakhtar Donetskin vieraskentällä puhtaasti lukemin 5-0.

Los Blancos hallitsi vauhdikkaan avausjakson tapahtumia mielin määrin, sillä maalipaikat kirjattiin sen nimiin peräti 15-1. Lukuisista paikoista huolimatta valkopaidat eivät kuitenkaan onnistuneet itse tekemään maalia, vaan apua tarvittiin kotijoukkueelta. Sergiy Krivtsov teki epäonnekkaan oman maalin 37. peliminuutilla.

OptaJose

@OptaJose
17 - @realmadriden have take advantage of their 17th own goal in @ChampionsLeague, more than any other side in the history of the competition (@FCBarcelona - 16). Lucky.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toisella jaksolla madridilaiset eivät kuitenkaan antaneet enää armoa, vaan menivät menojaan Vinícius Júniorin johdolla. Brasilialaishyökkääjä iski vartin sisään kaksi maalia ja lisäksi alusti vielä Rodrygon osuman. Karim Benzema viimeisteli vielä loppulukemat kamppailun lisäajalla.

OptaJose

@OptaJose
7 - @vinijr has scored his 7th goal with @realmadriden in all competitions this season (11 appearances), his best tally in a single campaign with Los Blancos (he scored 6 goals in 49 games last season). Inspired.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Voitollaan Real Madrid nousi lohkokärkeen tasapistein Sheriff Tiraspolin kanssa, joka hävisi samaan aikaa pelatussa kamppailussa Internazionalelle.