Real Madrid nappasi tiistai-iltana arvokkaan voiton Mestarien liigassa, kun se kaatoi Shakhtar Donetskin vieraskentällä puhtaasti lukemin 5-0.

Los Blancos hallitsi vauhdikkaan avausjakson tapahtumia mielin määrin, sillä maalipaikat kirjattiin sen nimiin peräti 15-1. Lukuisista paikoista huolimatta valkopaidat eivät kuitenkaan onnistuneet itse tekemään maalia, vaan apua tarvittiin kotijoukkueelta. Sergiy Krivtsov teki epäonnekkaan oman maalin 37. peliminuutilla.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toisella jaksolla madridilaiset eivät kuitenkaan antaneet enää armoa, vaan menivät menojaan Vinícius Júniorin johdolla. Brasilialaishyökkääjä iski vartin sisään kaksi maalia ja lisäksi alusti vielä Rodrygon osuman. Karim Benzema viimeisteli vielä loppulukemat kamppailun lisäajalla.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Voitollaan Real Madrid nousi lohkokärkeen tasapistein Sheriff Tiraspolin kanssa, joka hävisi samaan aikaa pelatussa kamppailussa Internazionalelle.